Technológia

Canon EXPO 2015

1/1

Hirdetés
?>
1/1

Canon EXPO 2015
Technológia

Canon EXPO 2015

2015.10.13. 10:00

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Párizs, Franciaország

Cég, szervezet:
Canon

Megnyitotta kapuit a Canon 5 évente megrendezett kiállítása, a Canon EXPO 2015. A három napos expón 15 000 négyzetméteren nézhetik meg a látogatók a legújabb technikai fejlesztéseket, és a jövőbeli technológiákat. 

A Canon EXPO 2015-ön, Párizsban mutatja be a Canon igazi áttörést jelentő hálózati képalkotó megoldásait (NVS – Network Visual Solutions) Párizsban. A vállalat fejlesztéseit a felhasználói igények folyamatos változása határozza meg, hiszen a felügyeleti és biztonsági technológiák iránt egyre fokzódó igény érezhető, mind a biztonsági piacon, mind pedig azon túl.  

A Canon Europe a 2015-ös párizsi Canon EXPO-n ad áttekintést az otthoni képalkotó technológia (consumer imaging) gyorsan fejlődő világának jövőjéről. A vállalat régóta kutatja azokat az új lehetőségeket, amelyek abban segíthetik a fogyasztókat, hogy emlékeik felevenítése még nagyobb élmény lehessen, ezért olyan izgalmas koncepciókat és technológiákat mutat be az EXPO 2015-ön, amelyek alapvetően változtatják meg a képek elkészítésének, tárolásának és megosztásának módját. 

Alessandro Stanzani, a Canon Europe Consumer Imaging csoportjának vezetője elmondta:
A Párizsi rendezvényen való megjelenésünk jól tükrözi elköteleződésünket amellett, hogy a felhasználói élmény fokozásával mindenkinek élvezetesebbé tegyük a képkalkotás folyamatát. A legújabb generációs Connect Station vezeték nélküli adattárolónk segítségével újra át lehet élni a megörökített élményeket, a 4 milliós ISO érzékenységű kameránk pedig azt is megmutatja, amit az emberi szem egyszerűen nem képes felfogni. Az EXPO 2015-ön sok izgalmas dolgot mutatunk be, amellyel megváltoztatjuk az embereknek a képalkotáshoz fűződő viszonyát és lehetőségeit a jelenben és a jövőben egyaránt."


Támogatás a képalkotás minden fázisához

Ahogy évről évre növekszik az elkészített fotók és videók száma, illetve jelentősége, a Canon folyamatosan próbálja kitolni a képalkotó technológiák határait, és úttörő szerepet játszik az új felhasználói élmény és a kreatív lehetőségek kiszélesítésében. A cég termékportfólójának kialakításával arra törekszik, hogy a képalkotás folyamatának minden egyes fázisában támogatást nyújthasson a vásárlóknak, és lehetővé tegye mindenki számára, hogy a legtöbbet hozzák ki a fotóikból és videóikból – függetlenül attól, hogy milyen eszközön rögzítették azokat.

A Canon olyan új digitális megoldásokat és alkalmazásokat mutat be, melyekkel lehetővé válik az egyre növekvő mennyiségű kép és videó kezelése, illetve rendezése. A Lifecake 2015. áprilisi felvásárlásához kapcsolódóan várható a Canon felhőalapú képkezelő szolgáltatásának, az iristának is a megújulása, mind funkciók, mind pedig az image tekintetében. Továbbá az Expo-n jelenik meg először a hdbook EZ – egy okostelefonokhoz, tabletekhez és PC-khez tervezett olyan alkalmazás, amely intelligens módon válogatja ki a legjobb képeket a fotó- és a videokönyvtárakból, majd azokat egy személyre szabott fotóalbumba rendezi néhány perc alatt.

További technológiai elképzelések, termékek, megoldások és szolgáltatások:

  • 8K-s fényképezőgép: a legújabb generációs, ultramodern 8K-s szórakoztató technológia gyártását támogató fényképezőgép koncepció képes mindent hihetetlen minőségben megörökíteni, kezdve az amazóniai esőerdőkben készített lenyűgöző természetfilmektől egészen az izgalmas sportmérkőzésekig

  • 120MP-es fényképezőgép: ezzel a fényképezőgép prototípussal szuper nagy felbontású, háromdimenziós érzetet keltő és azt élethűen visszaadni képes fotókat is lehet készíteni. A megoldás akkor válik gazán tökéletessé, ha 3D nyomtatással vagy hologramos technológiával kombináljuk.
  • 250MP CMOS szenzor: a Canon ultra-nagy felbontású, a 4Ki-nál 30-szor részletesebb képet adó szenzora rekordszámú pixellelii büszkélkedhet a CMOS szenzorok közöttiii – akár 18 km-ről is képes rögzíteni a magasban szálló repülőgépek oldalán a feliratot.
  • 4 millió ISO érzékenységű kamera: a Full HD színes videofilmeket még szélsőségesen alacsony fényviszonyok között is rögzíteni képes új, ultranagy érzékenységű Canon fényképezőgép a lehetetlen lefilmezését is lehetővé teszi

  • Intelligent Imaging for Life: Akár a nappali is egy interactive vászonná válhat, ahol ismét megjelennek a nemrég rögzített élmények. Ez az innovatív és könnyen kezelhető technológia lehetővé teszi, hogy teljesen új formában jelenítsük meg, és kezeljük a fotóinkat és videóinkat, beleértve a képeknek egy interaktívan működő asztalról történő megosztását, szerkesztését és nyomtatását is.


Akik nem tudnak ellátogatni a Canon EXPO-ra személyesen, azok virtuálisan tapasztalhatják meg a technológiai koncepciókat és képalkotó megoldásokat, valamint beszámolókat olvashatnak a rendezvény legizgalmasabb eseményeiről: http://www.canon-europe.com/expo

További információért látogassa meg az erre a célra szolgáló Canon EXPO közösségi csatornákat:
Facebook: https://www.facebook.com/canonexpoparis
Twitter: https://twitter.com/CanonExpoParis
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCF0RD-s-izJtYO4840HbTuwforrás: sajtóközlemény


Vélemények (0)
Új hozzászólás
Nézőpontok/Történet

A SZENTENDREI SKANZEN // Egy hely + Építészfórum

2023.06.07. 10:51
9

Az ország második leglátogatottabb közművelődési intézménye Szentendre szabadtéri múzeuma, ahol nem csupán megismerhetjük a "kiállított tárgyakat", de magába a miliőbe élhetjük bele magunkat – egy másik világ részesévé válhatunk látogatása során. A Skanzenben nemrég adták át az Erdély épületegyüttes első épületcsoportját is, melyben Torma Tamás és az Egy hely csapata vezet körbe minket.

Az ország második leglátogatottabb közművelődési intézménye Szentendre szabadtéri múzeuma, ahol nem csupán megismerhetjük a "kiállított tárgyakat", de magába a miliőbe élhetjük bele magunkat – egy másik világ részesévé válhatunk látogatása során. A Skanzenben nemrég adták át az Erdély épületegyüttes első épületcsoportját is, melyben Torma Tamás és az Egy hely csapata vezet körbe minket.

Nézőpontok/Történet

GANZ-MÁVAG KOLÓNIA// Egy hely + Építészfórum

2023.05.23. 15:51
9

24 lépcsőház, 645 munkás lakás és "egy különösen erős hangulat". Az Egy hely csapata ezúttal a józsefvárosi Tisztviselőtelep szélére látogatott el, a 115 éves Ganz kolónia épületeihez.

24 lépcsőház, 645 munkás lakás és "egy különösen erős hangulat". Az Egy hely csapata ezúttal a józsefvárosi Tisztviselőtelep szélére látogatott el, a 115 éves Ganz kolónia épületeihez.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk