Pályázatok

Tervpályázat a határainkon túl nyugvó magyarok emlékhelyének tervezésére
Pályázatok/Magyar

A Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) egy jelképes emlékhelyet kíván megvalósítani a Fiumei úti sírkertben, amely minden olyan egykori honfitársunk szimbolikus kegyeleti tere, akiknek nincs országhatárainkon belüli nyughelye, vagy azért, mert más országok területén található a sírhelyük, vagy pedig azért, mert a 20. század traumatikus eseményei nem tették lehetővé, hogy bárhol is sírhelyük lehessen.

Határidő:
2023.05.02. 17:00
CREATON Építész és Építészhallgatói Pályázat 2022
Pályázatok/Magyar

A CREATON ismét meghirdeti az immár több, mint 9 éves hagyománnyal rendelkező Építész és Építészhallgatói Pályázatát. A gyakorló építészek tervezés alatt álló, megvalósulás közbeni, illetve megvalósult munkákkal, az egyetemisták pedig hallgatói tervekkel jelentkezhetnek.

Határidő:
2023.03.31. 23:50
Tervpályázatot írtak ki a keszthelyi Ranolder-iskola megújítására
Pályázatok/Magyar

Ranolder oktatási, kulturális és sportközpont címmel írtak ki tervpályázatot a keszthelyi Ranolder János Római Katolikus Általános Iskolát érintő átfogó ingatlanfejlesztésre, melynek része az egykori Reischl-féle sörgyári épületek megújítása is. A beadási határidő március 29.

Határidő:
2023.03.29. 00:00

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk