Pályázatok

Ötletpályázat Sepsiszentgyörgy új művészeti központjának tervezésére
Pályázatok/Magyar

Nyílt, titkos építészeti ötletpályázatot hirdet az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és Sepsiszentgyörgy önkormányzata a város új erdélyi művészeti központjának megtervezésére.

Határidő:
2024.08.26. 12:00
Pályázatot hirdet a MOME-val közösen a Wienerberger formatervezők számára, bruttó 1 milliót kap az első helyezett
Pályázatok/Magyar

A pályázat célja, hogy a jelentkezők új, univerzális kerámia tetőcserepet tervezzenek. Szakmagyakorló építészek, belsőépítészek, designerek, valamint építész, belsőépítész, design, formatervezés és tárgyalkotás hallgatók jelentkezését várják. Leadási határidő: 2024. július 21.

Határidő:
2024.07.21. 00:00
Építészeti ötletpályázat a Bethlen Téri Színház épületének megújítására és energetikai korszerűsítésére
Pályázatok/Magyar

Erzsébetváros Önkormányzata építészeti ötletpályázatot ír ki a Bethlen Téri Színház építészeti és energetikai korszerűsítésére. Az ötletpályázat kiemelt célja, hogy a színház fogadóterei – az előcsarnok, illetve a hozzá tartozó ruhatár és büfé – esztétikailag és műszakilag megújuljanak, vonzó, nyitott és akadálymentes befogadó térré váljanak.

Határidő:
2024.07.01. 18:00
Helyzetkép – Felhívás építészeti kiállításon való részvételre
Pályázatok/Magyar

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Építőművészeti Osztályának rendes és tiszteleti tagjai különleges építészeti kiállítás közös megvalósítására hívják fel az általuk megtestesített művészet- és kultúraeszménnyel szimpatizáló építészeket, építészoktatókat, kutatókat és elméleti szakembereket.

Határidő:
2024.06.30. 00:00