Építészkereső

Projekt kiírás

Új építés vagy felújítás? Tervezés vagy szaktanácsadás? Az Építészkereső felületen - regisztrációt követően - igényének megfelelő hirdetést tud feladni, hogy megtalálja a megfelelő szakembert.

Jelentkezés

A feladott hirdetésre/projekt kiírásra regisztrált és hitelesített tervezők/szakemberek tudnak jelentkezni.

Kapcsolatfelvétel

A referenciák és a bemutatkozás alapján kiválasztott szakemberrel, az együttműködés részletei a továbbiakban közvetlen kapcsolatfelvétellel egyeztethető.

Építtető

Hirdetésfeladás

A hirdetésfeladás során megadhatja, hogy milyen típusú munkára, milyen volumenben, milyen feltételekkel keres építész/tervező szakembert.

Jelentkezések áttekintése

A hirdetésfeladást követően a tervezők által adott jelentkezések közül lehet válogatni, és felvenni a kapcsolatot azokkal, akiknek bemutatkozása, referenciamunkái felkeltették az érdeklődését.

Építész

Regisztráció

Az Építészkeresőn megjelenő hirdetésekre a szolgáltatásra regisztrált tervezők/szakértők tudnak jelentkezni. A regisztrációt munkatársaink ellenőrzik, és a hivatalos Névjegyzék alapján hitelesítik.

Referenciaanyagok feltöltése

A regisztrációt követően tematikusan rendezett (lakóház, nyaraló, társasház, stb.) referenciákat kell feltölteni, amely alapján a hirdető képet kaphat korábbi munkáiról.

Hirdetések böngészése

Az oldalon feladott hirdetéseket/projekt kiírásokat szabadon lehet böngészni, de azokra jelentkezni, illetve a részletes kiírást megtekinteni csak regisztráció, hitelesítés és a referenciaanyagok feltöltése után, bejelentkezett állapotban lehet.

Jelentkezés

A jelentkezés a kiválasztott hirdetésre csak egy kattintás. A megrendelő, a választása szerinti tervezővel közvetlenül veszi fel a kapcsolatot.