Technológia

Új Canon imageRUNNER ADVANCE C3300 irodai nyomtatócsalád

2015.06.01. 11:38

 A Canon négy új, különleges minőségű, A/3-as méretű, multifunkciós nyomtatóval lepte meg a piacot. Az új imageRUNNER ADVANCE C3300 nyomtatók – az imageRUNNER ADVANCE C3320, C3320i, C3325i és C3330i modellek – a Canon díjnyertes intelligens MFD platformját fejlett dokumentumkezeléssel és egy új nyomtatóművel párosítva csökkentik a költségeket.

A kutatások azt mutatták, hogy a nyomtatással és dokumentumokkal kapcsolatos összes költség 90%-a a következő tételekből áll össze: a nyomtatás felügyelete és adminisztrációja (15%), a dokumentumok előállítása (25%) és a dokumentumkezelés (50%), a fennmaradó mindössze 10% az eszközök vagy kellékanyagok ára.* A Canon szerint épp ezért óriási lehetőségek rejlenek a működés hatékonyságának javításában és az új termékcsalád fejlesztésekor is kifejezetten a költségek visszaszorítását tartottuk szem előtt. – nyilatkozta Francis Thornhill, a Canon európai termékmarketing-menedzsere.

Hatékony dokumentumkezelés

A készülék a hatékonyságot a kényelmes használattal is támogatja, amelyben komoly segítség a nagy, személyre szabható érintőképernyős kezelőfelület. A felhasználók gyorsan szkennelhetnek anyagokat a legkülönfélébb helyekre (mint például saját e-mail címük, központi tárhely, vagy a felhő), illetve formátumokba, mint az Office Open XML PPT vagy Word is. A mobil munkastílus (például a mobileszközökről történő nyomtatás, vagy a felhőbe szkennelés) támogatása garantálja a hatékony munkát az utazások során is. Dinamikus nyomtatási és dokumentumbeolvasási munkafolyamatok alakíthatók ki a Smart MEAP és MEAP web alkalmazás-platformoknak köszönhetően, amelyek egyszerűen integrálódnak a meglévő informatikai környezetekbe a teljes folyamat optimalizálás érdekében.

Egyszerű, kiváló minőségű házon belüli nyomtatás

A készülékekkel házon belül készíthetők professzionális kivitelezésű, gyönyörű színekben megjelenő dokumentumok (pl. brosúrák), a Canon új V2 (Vivid & Vibrant) képalkotó technológiájának köszönhetően. Egy új, kompakt belső befejező egység opcióval a hagyományos és a kapocs-mentes – környezetbarát – tűzés is megoldható, csökkentve a hulladék mennyiségét, illetve egyszerűbbé téve az újrahasznosítást és az iratmegsemmisítést is.

Könnyű kezelés és adminisztráció

A nyomtatással járó költséges adminisztráció és felügyelet terhei is csökkenthetők az automatizált toner-menedzsment, távdiagnosztika és mérőállás-bejelentés révén. Most először beépített videós segédlet is támogatja a felhasználókat az általuk elvégezhető feladatok végrehajtásában, amivel minimalizálható az állásidő. A nagyobb flották esetében mostantól az összes imageRUNNER ADVANCE modell menedzselése, beállítása és frissítése központilag elvégezhető távolról is.

Fokozott biztonság

Az új multifunkciós eszközök skálázható biztonsági szolgáltatásokat kínálnak, köztük olyan szabványos funkciókat, mint a biztonságos törlés vagy a felhasználók szerinti korlátozások vagy a jelentéskészítés lehetősége a Canon díjnyertes Universal Login Manager (ULM) alkalmazásnak köszönhetően. A legmagasabb biztonsági szintet a Canon uniFLOW szoftvere biztosítja, amely a fokozottabb védelmet igénylő környezetekben még erősebb biztonsági kontrollt kínál a My-Print-Anywhere szolgáltatással vagy nyomtatások, másolatok és szkennelt anyagok esetében is alkalmazható adatvesztés elleni védelemmel (Data Loss Prevention, DLP).

Az új eszközök alvó üzemmódban kevesebb mint egy wattnyi energiát fogyasztanak és Energy Star tanúsítvánnyal is rendelkeznek vagyis megkapták az irodai eszközök szegmensében kiadott egyik legalacsonyabb TEC-besorolást.

imageRUNNER ADVANCE C3300 sorozat, legfontosabb adatok:

• Színes és fekete-fehér üzemmód, 20/25, illetve 30 lap/perc (C3320, C3320i/C3325i/C3330i)
• Személyre szabható, 17,8 cm-es, dönthető, színes WVGA érintőképernyő
• Akár 2300 lapos kapacitás és rugalmas hordozókezelés
• Intelligens dokumentumbeolvasási és -kezelési eljárások
• Fejlett biztonsági szolgáltatások
• Egyszerű eszköz- és flottakezelés, távfelügyelet
• Könnyen cserélhető kellékanyagok
• Alacsony energiafogyasztás

Az imageRUNNER ADVANCE C3300 sorozat Európában 2015. júniusától lesz elérhető.

(x)