Programok

Kolozsvár, „a másik város” – wonderland projektrendezvény

2011.08.30. 08:22

A helyi és nemzetközi építészcsapatokkal együttműködve a wonderland olyan stratégiákat, ötleteket és koncepciókat keres, melyek segítenek Kolozsvár elhagyatott ipari örökségének újrahasznosításában. Az “Üresség” (Vacancy) címmel meghirdetett Project Space eseményt 2011. augusztus 31. és szeptember 3. között rendezik meg.

A wonderland – az európai építészeti együttműködés platformja – örömmel tájékoztat mindenkit, hogy 2011. augusztus 31. és szeptember 3. között rendezik meg Kolozsváron, Romániában a

“A másik város” (The other city) elnevezésű Project Space eseményt, melynek aktuális témája az “Üresség” (Vacancy).

Résztvevők:
AREA3 (RO)
coop pe stradă (RO)
placemakers (NL)
urban issues (AT) & Polyák Levente (HU)
umbauwerkstatt (AT)

és meghívott vendégek:
Frank Gasser (AT), Rainer Kasik (AT), Eugen Pănescu (RO), Irina Iamandescu (RO), Virgil Pop (RO), Guttmann Szabolcs (RO), Transylvania Trust (RO)

A wonderland azon dolgozik együtt építészcsapatokkal szerte Európából, hogy közösen egyedi és megfelelő válaszokat találjanak a városok elhagyatott, kiüresedett ipari területeinek revitalizációjára vonatkozóan. A helyi és nemzetközi építészcsapatokkal együttműködve a wonderland olyan stratégiákat, ötleteket és koncepciókat keres, melyek segítenek Kolozsvár ipari örökségének újrahasznosításában.

Ezt a Project Space eseményt az AREA3-mal közösen rendezi a wonderland.

A Project Space eseményekre vonatkozó további információk elérhetősége

W O N D E R L A N D
az európai építészeti együttműködés platformja

Weyringergasse 36/8
1040 Bécs / Ausztria
+43 680 32 599 06
blinddate/kukac/wonderland.cx