Pályázatok

Javaslattételi felhívás Csonka Pál-érem elnyerésére

2011.05.02. 09:48

Ez évben is sor kerül a MÉSZ által alapított CSONKA PÁL-ÉREM átadására. A kitüntetésre bárki tehet javaslatot, melyet kellő indokolással 2011. május 15-ig a MÉSZ Titkárságára ”Csonka Pál-érem” felirattal kéri eljuttatni a Kuratórium.

Ez évben is sor kerül a nemzetközi hírű tudós és több építészgeneráció tanítómestere tiszteletére és emlékezetére, a MÉSZ által alapított CSONKA PÁL-ÉREM átadására.

A kitüntetés az építész- és tartószerkezet-tervezők (konstruktőrök) alkotó együttműködését hivatott elismerni. Ezért azok kaphatják, akik alkotó-párként magas színvonalú építészeti alkotást hoztak létre, továbbá az, aki oktató és/vagy tudományos munkájával jelentősen és igazolhatóan járult hozzá a fent említett, alapvető cél eléréséhez.

A kitüntetésre bárki (jogi vagy természetes személy) - magától értetődően valamennyi szövetségi tag - tehet javaslatot. Az elmúlt években benyújtott de eddig el nem fogadott javaslatok élnek, azokat szükségtelen megismételni.

Az évi javaslatokat kellő indokolással 2011. május 15-ig a MÉSZ TitkárságáraCsonka Pál-érem” felirattal kéri eljuttatni a Kuratórium.