Programok

Esték a Hild-villában – Tesztoszteronépítészet különkiadás – élő közvetítés az Építészfórum oldalán

2021.07.07. 17:07

Július 8-án az Esték a Hild-villában – Tesztoszteronépítészet sorozat záró beszélgetésének keretében egy új felállással, a nézők ezúttal az eddigi epizódok házigazdája, Wesselényi-Garay Andor gondolatait ismerhetik meg alaposabban. Kérdezője pedig a tavaszi szemeszter első vendége, Smiló Dávid lesz.

Záróadásához érkezett az Esték a Hild-villában – Tesztoszteronépítészet beszélgetéssorozat, amelyben ezúttal felcserélődnek a szerepek. Mintegy keretet adva a tavaszi szemeszter adásainak, a fiatalokkal foglalkozó sorozat első vendége, Smiló Dávid kérdezi az eddigi házigazdát, Wesselényi-Garay Andort.

A beszélgetés középpontjában ezúttal Wesselényi-Garay Andor, az MMA Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet (MMA MMKI) tudományos főmunkatársa, az est házigazdája áll saját teoretikusi tevékenységével és gondolataival illusztrálva a siker, a giccs, az érvényesülés, a nemzetköziesedés és az elit mibenlétének kérdéseit, továbbá azt, hogy melyek is voltak azok az események, amelyek leginkább meghatározták az elmúlt évtized hazai eseményeit.

A beszélgetés zártkörű, de online követhető az MMA-MMKI Facebook oldalán, valamint az Építészfórumon is.