Technológia

Ausztráliából jött és 2020-ban Magyarországot is meghódítaná a közösségi grillezés

2020.03.06. 14:27

A kényelmes és biztonságos szabadtéri sütés mellett az együtt eltöltött minőségi idő és az összetartozás igénye hívta életre azt a sikertörténetet, amelyet Ausztráliában közösségi barbecue-ként emlegetnek. A CHRISTIE közösségi barbecue technológia öt évtizedes fejlesztést követően elindult világhódító útjára, amely Ausztrália, Új-Zéland, Svájc, Svédország és Dánia után hazánkba is megérkezett.

Ausztráliában a látkép jól megszokott elemei a CHRISTIE kültéri grillmoduljai, melyből több mint ötvenezer darab található az országban. Szinte minden nemzeti és városi parkban, játszótéren, strandon és kempingben felfedezhetők, ezáltal jelentősen hozzájárulnak a közösségi terek és közterületek népszerűségéhez, kihasználtságuk növeléséhez, valamint a látogatók aktív tevékenységeihez. 

A közösségi barbecue bizonyítottan ösztönzőleg hat az alábbi tényezőkre:

- erősíti a közösségi életet

- növeli a társadalmi összetartó erőt

- támogatja az egészséges, kültéri szabadidős tevékenységeket.

 

Minden kultúrában fontos szerepet tölt be az étel elkészítése és közös elfogyasztása; összehozza a társaságot, így jelentősen fokozza a látogatók és pihenni vágyók szabadtéri rekreációs élményét is.

A tropikus klímájú vidékektől a síterületekig elterjedt; ellenál a szélsőséges időjárásnak és a rongálásnak is. Higiénikus, lehetővé teszik a feltöltő és pihentető szabadtéri aktivitást azok számára is, akik saját kert híján sem szeretnének kimaradni a barbecue partik nyújtotta élményből.

A CHRISTIE közösségi barbecue modulok kezelése egyszerű: egyetlen gomb lenyomásával elkezdődik a sütési ciklus, amely az előre beállított időt követően automatikusan leáll. A gyakori, hosszú ideig tartó használatra tervezett grillmodulok kisgyermekek mellett is biztonságos üzemeltetést tesznek lehetővé és – ellentétben a nyílt égésterű készülékekkel – használatuk erdős környezetben sem tűzveszélyes. Üzemeltetésük környezetbarát; nem szennyezik sem légkört, sem pedig a közvetlen környezetet.

A CHRISTIE elektromos és gáz- és grillkészülékek a felhasználó számára a legjobb főzési élményt biztosítják, ugyanakkor csökkentik az üzemeltető költségeit is.

„Szenvedélyesen dolgozunk azért, hogy a közösségi élmények szerelmesei minél szélesebb körben hozzáférhessenek a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb grillmoduljainkhoz. A CHRISTIE barbecue készülékei öt évtizede közösségformáló erővel bírnak, amely összehozza a családokat, baráti és lakóhelyi közösségeket egyaránt"

foglalta össze a CHRISTIE grillmodulokat forgalmazó Australian Barbecue Kft. ügyvezető igazgatója, Temesvári Kornél.

 

A CHRISTIE kültéri, közösségi grillmoduljai hazánkba is megérkeztek!

A CRISTIE energiahatékony eszközei városi és zöldövezeti környezetben, szélsőséges időjárási körülmények között is megállják a helyüket. Könnyen, gyorsan telepíthetők, alkatrészellátásuk folyamatos, üzemeltetésük egyszerű, higiénikus, környezetbarát és biztonságos.

Környezetvédelmi szempontból fenntartható:

A CHRISTIE elektromos- és gázgrilljeit úgy fejlesztettük ki, hogy biztonságos és higiénikus alternatívát jelentsenek a nyílt lánggal működő készülékek helyett. Olyan környezetbarát megoldást kínálunk, amely

- megszünteti a tűz és a füst környezetre gyakorolt hatásait és veszélyeit

- csökkenti az eldobható anyagok használatából keletkező hulladék mennyiségét, valamint

- minimalizálja a nyílt láng által okozott személyi sérülések kockázatát.

 

Kényelmes és egyszerű használat:

A telepített grillmodulok kiküszöbölik a mobil barbecue készülékek szállítását, valamint az egyszer használatos grillek és a tüzelőanyagok használatát. Lehetővé teszik, hogy a megfelelően kiválasztott helyszíneken felállított készülékeket minél többen használhassák, mely elősegíti a felelősségteljes hulladékkezelést is. A grilleket kifejezetten közösségi használatra terveztük és állítottuk össze. Egyszerűen, gombnyomással elindítható a sterilizáló és a grillező program, majd a készülék automatikusan kikapcsol az előre beállított idő lejártával.

 

A CHRISTIE grillmodulokat Magyarországon az Australian Barbecue Kft. forgalmazza és telepíti: www.australian-barbecue.hu