Design/Belsőépítészet

Innováció, amely újraírja a fürdőszobai rutint: Finoris csaptelep

2022.09.15. 14:15

A Finoris széles hatósugarú csaptelep a tervezési és praktikai előnyei mellett a dizájnt előtérbe helyező felhasználók számára is kiemelt státuszt mondhat magáénak a fürdőszai termékcsaládok piacán.

Hajmosás a mosdókagylónál? Mostantól ez is kényelmesen megtehető.

A Finoris csaptelep sokoldalú élménnyé varázsolja a mosdókagylóért folytatott reggeli küzdelmeket. A hansgrohe ötletgyárának legújabb csaptelepével minden könnyebb és minden lehetséges lesz: a spontán hajmosás, az élvezetes babafürdetés vagy a gyors pulcsimosás.Sokféle igény, egyetlen zuhany, magas élményfaktor

A széles hatósugarú mosdócsaptelep az Ön kényelme érdekében újradefiniálja a fürdőszobai rutinműveleteket. A rugalmasságot egyből négy dimenzióban is élvezeti: a kihúzható kifolyónak, a vízmennyiségnek és a hőmérsékletnek, valamint a két vízsugár fajtának köszönhetően.
A hosszan kihúzható zuhanyfejnek köszönhetően mostantól minden vízzel kapcsolatos tevékenység gyerekjáték. A zuhany a csaptelepbe van integrálva, és igény esetén akár fél méterre is kihúzható, aminek köszönhetően egyedülálló módon megnöveli a hatósugarat. Használat után a zuhanyfej halkan visszacsúszik az alaphelyzetébe. Szereti az egyenes vonalvezetésű dizájnt?

A Finoris Flex mosdócsaptelep a hansgrohe egyik kiváló minőségű fürdőszobai dizájncsaládjának tagja. Ha szereti a minimalista enteriőrt, akkor a visszafogott, geometrikus sziluett azonnal elnyeri a tetszését. S mivel a hansgrohénél tudjuk, hogy a dizájnrajongók milyen szívesen fejezik ki saját egyéniségüket, ezt a csaptelepet háromféle felülettel gyártjuk: mattfekete, mattfehér és króm. Így olyan színvilágot teremthet a saját fürdőszobájában, amilyet szeretne: egymáshoz passzoló színeket vagy stílusos kontrasztokat.A Finoris csaptelep család tulajdonságainak áttekintése:

•    A mosdó csapjába beépítésre került egy hosszú, kihúzható kifolyó, amely által biztosított a rugalmasság. Akadálymentesen visszacsúszik eredeti helyzetébe.
•    Váltás lamináris vízsugár és PowderRain között egyetlen gombnyomással 
•    A ComfortZone technológia nagyfokú szabadságot, maximálisan könnyű kezelést biztosít, és megakadályozza a víz kifröccsenését a mosdókagylóból. 
•    A karcsú, geometrikus dizájn esztétikus megjelenést kölcsönöz a fürdőszobában, és egyszerű kezelést biztosít 
•    Háromféle felülettel kapható: króm, matt fekete és matt fehér 
•    Egy egész dizájncsalád, amellyel az egész fürdőszobáját felszerelheti
•    A fenntartható hansgrohe EcoSmart technológiával 5 liter/percre csökkentheti vízfogyasztását.
•    A QuickClean vízkőmentesítő funkcióval csaptelepe vízkőmentes marad – a szép megjelenés és a hosszú élettartam érdekében.