Programok

Architectural Matters // CHYBIK + KRISTOF: Crafting Character

2024.03.14. 15:45

Folytatódik a MOME Építészeti Intézete által szervezett nyílt előadássorozat, melynek keretében külföldről meghívott tervezőirodák mutatják be tevékenységüket. Ezúttal a londoni, prágai, brünói és pozsonyi irodával is rendelkező CHYBIK + KRISTOF építésziroda lesz a vendég.

Ondrej Chybik (*1985) és Michal Kristof (*1986) 2010-ben alapították a CHYBIK + KRISTOF építészeti és várostervezői tevékenységet folytató irodát.

Azóta több mint 60 nemzetközi csapattaggal dolgoznak londoni, prágai, brünói és pozsonyi irodáikban. Gyakorlatuk az innováció, a kreativitás, valamint a közösségépítés és a kontextuális tervezés iránti elkötelezettség örökségét adja tovább. Városalakítóként és építészként tisztán látják, hogy az épített környezetünk milyen komoly hatással van arra, ahogyan élünk, dolgozunk, és ahogyan kommunikálunk egymással. A tervezők megközelítése nem csupán struktúrák létrehozását helyezi fókuszba; élmények megalkotásáról, történetek szövéséről és kapcsolatok ápolásáról szól. Karaktert alakítanak.

Az előadásokért továbbképzési kreditek járnak, melyek a Magyar Építészkamarán keresztül szerezhetők be. Az előadások ingyenesek és nyilvánosak.
A kamarai krediteket gyűjtő szakmabelieknek regisztrációhoz kötött.

További információ az epitesz@mome.hu címen.

regisztráció: https://forms.gle/YDnMb1tr1eUb48UFA
facebook esemény: https://fb.me/e/557kK8CsK

helyszín: 1121 Budapest, Zugligeti út 9-21. Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Auditórum (M_114)