Emberek/Oktatás

A párbeszédben álló város - Városkommunikációs Nyári Egyetem

2018.05.04. 14:30

Kik és hogyan hallatják hangjukat a városfejlesztések, a városokkal kapcsolatos döntések kapcsán? Hogyan lehet a különböző szereplőket, igényeket, vágyakat és szempontokat összehangolni? Miért fontos megfelelő eszközökkel, megfelelő időben kommunikálni? Többek között ezekre a kérdésekre fókuszál a MUTK nyári egyeteme. 

Kinek hasznos a kurzus?

A nyári egyetem rendezésével a MUTK a településfejlesztésben, -tervezésben, városvezetésben dolgozó vagy érintett választott vezetők, szakemberek, illetve leendő szakemberek, továbbá a más területen dolgozó érdeklődők számára kíván gyakorlatban is használható eszközöket és tudást adni.

 

Kik az előadók?

A várostervezésben, városkommunikációban tapasztalt szakembereket kértek fel előadónak, illetve a tematika kialakításában fő szempontként a gyakorlati példák, esettanulmányok és életszerű helyzetek megvitatását és elemzését tartották szem előtt. Az előadókról hamarosan a MUTK honlapján lehet olvasni bővebben.

 

Hol és mikor lesz?

Helyszín: MUTK nagyterem, 1094 Budapest, Liliom utca 48.

Időpontok: három egymást követő pénteki nap: június 1., június 8., június 15.

Minden nap 9:30-tól indul a résztvevők érkezésével. Az első előadás 10 órakor kezdődik és várhatóan 17:15-kor zárul a nap.

 

 

Milyen előadásokra lehet számítani?

A nyári egyetem teljes programja megtekinthető itt

Minden nap szerkezete a következő: három 90 perces interaktív előadásblokk és egy 90 perces gyakorlati workshop. Délelőtt és délután 1-1 rövid kávészünet, illetve délben egy közös ebéd (a részvételi díj ezek költségét tartalmazza).

 

Hogyan lehet regisztrálni?

A regisztrációt online, ezen a linken lehet megtenni május 15-ig.

 

Mennyibe kerül?

A nyári egyetem részvételi díja: 63.000 Ft+áfa, ami tartalmazza a részvételt mindhárom napon, frissítőket, az ebédet, illetve az előadások anyagait. MUT tagok számára 20% kedvezmény biztosított, így érvényes tagsággal a Nyári Egyetem díja: 50.400 Ft+áfa. A regisztráció kizárólag akkor érvényes, ha a részvételi díj megérkezett a MUTK számlájára. A MUTK a programváltozás jogát fenntartja. A Nyári Egyetem legalább 20 fő érvényes jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

Magyar Urbanisztikai Tudásközpont